Sähköauton latausasema kotiin tai taloyhtiöön

Asennutamme erilaisia sähköauton latausasemia riippuen latauspisteen tyypistä. Autotalleihin asennetaan latauspiste seinään ja pihalle taas asennetaan pylväsmallinen sähköauton latausasema.

Sähköalan ammattilaisemme kartoittaa kohteen ja antaa ehdotuksen sähköauton latausaseman asennuksesta. Saat meiltä esimerkiksi seuraavat sähköauton latausasemat ja niihin liittyvät työt:

  • Seinään asennettavat sähköauton latausasemat
  • Pylvääseen asennettavat sähköauton latausasemat
  • Sähköpääkeskuksen kytkennät
  • Kaivuutyöt

Sähköauton latausasema avustuksella

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA myöntää taloyhtiöille sekä vuokrataloyhteisöille avustusta sähköautojen latausasemien rakennuttamista varten. ARA avustusta voi hakea, mikäli sähköauton latausasemia rakennetaan vähintään viidelle latauspisteelle. Sähköauton latausaseman rakennuttamiseen on tarjolla myös joustava rahoitus.

Sähköauton latausasema

Taloyhtiö tai yritys – varaudu tulevaan!

Sähköauton latausasema voidaan etukäteen valmistaa suurempaan tarpeeseen, joten yhden latauspisteen sijasta on hyödyllistä varata valmiudet useammallekin pisteelle. Hyvän kumppanin kanssa varmistat, että latauspiste tulee olemaan pitkäaikainen ratkaisu ja pysyt mukana autojen sekä sähköverkon nopeassa kehityksessä.

Latausasema talotyypin mukaan

Sähköalan ammattilainen tulee paikan päälle selvittämään minkälainen kohde on kyseessä sekä antaa oman ehdotuksensa siitä, millainen sähköautojen latausasema sopii sinulle. Esimerkiksi autotalliin voidaan rakentaa seinään tai katokseen kiinnitettävä latausasema, kun taas pihalle sopii pylväsmallinen latausasema. Sähköpääkeskuksen ollessa kauempana voidaan joutua tekemään kaivuutöitä johtojen kulkemista varten.

Sähköauton latausasema

Sähköauto on tulevaisuutta

Sähköauto on tehokas ja sen lataamisprosessi on helppo. Bensan hinta kallistuu ja sähköautoista myönnetään erilaisia tukia halvan kulutuksen lisäksi. Omaa lataukseen tarkoitettua latausasemaa on helppoa pitää saatavilla aina kun sitä tarvitsee. Et tarvitse enää reissua huoltoasemalle tankkauksen vuoksi, vaan auto on aina lähtövalmiudessa kotona ollessasi.

Sähköurakoinnit ja asennukset Aavasaksan Sähköltä

Teemme sähköauton latausaseman lisäksi myös ilmalämpöpumppujen asennuksia, sähköurakointia sekä valokuidun asentamista Tornion sekä Meri-Lapin alueella.

Asennukset

Sähköauton latausasema Tornio sekä Meri-Lapin alue, valokuitu asennus, ilmalämpöpumput tai sähköurakoinnit.

Sähkötyöt

Sähköurakointia yrityksille, taloyhtiöille tai kotitalouksille Meri-Lapin alueella. Uudisrakentaminen onnistuu myös ja saat meiltä kokeneet sähköasentajat ja kohtuulliset kustannukset.

Konsultaatio

Olemme laajan osaajan joukko, joka osaa konsultoida sinua tarpeen vaatiessa oikeanlaisiin sähköprojekteihin, ilmalämpöpumppuihin, valokuituun tai sähköauton latauspaikkoihin.

Tietoa sähköauton latausasemasta

Kilpailutatko sähköauton latausasemaa kotitaloudelle tai taloyhtiölle? Tässä usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

Miksi sähköauto?

Sähköauton suurimmat hyödyt tulevat polttoaineen säästämisessä. Riippuen bensan hinnasta, voit maksaa jopa 10 kertaa enemmän kulutuksesta ajaessasi bensa-autolla verrattuna sähköautoon.

Voiko sähköautoa ladata aurinkosähköllä?

Kyllä. Aurinkokennoja on mahdollista yhdistää sähköauton lataukseen ja voit kesällä käytännössä tuottaa omat polttoaineesi sähköautoon.

Kuinka paljon sähköauton latausasema maksaa?

Sähköauton latausaseman hintalappuun vaikuttaa tietysti tarvitseeko kohteessa tehdä kaivuutöitä, asennetaanko yksittäinen asema sekä moni muu asia. Sähköalan ammattilainen tulee käymään vierailulla ja tekee arvion työn laajuudesta.

Saako sähköauton latausaseman rakennuttamisesta kotitalousvähennystä?

Kyllä. Sähköauton latausaseman rakennuttaminen omakotitaloon oikeuttaa kotitalousvähennykseen. Voit lukea kotitalousvähennyksestä lisää verohallinnon sivuilta.

Voiko sähköauton latausaseman rakennuttaa rahoituksella?

Voit hakea joustavaa Elfin-rahoitusta sähköauton latausaseman rakennuttamiseen täältä. Se on turvallinen sekä helppo tapa saada sähköauton lataus kotiisi.