SÄHKÖURAKOINTI MERI-LAPIN ALUEELLA

Olipa kyseessä uudisrakentaminen tai sähköurakointi yrityksille, taloyhtiöille ja kotitalouksille Meri-Lapissa, löydät meiltä kokeneet sähkömiehet, laadukkaat sähkötarvikkeet ja kustannuksiltaan kohdillaan olevat ratkaisut niin pieneen projektiin kuin vaativaankin kohteeseen.

Elfin-ketjun jäsenet ovat kouluttautuneet sähköalan uusimpiin standardeihin ja tuotteisiin sekä soveltavat niitä menestyksekkäästi käytännön työssä. Alan edelläkävijyys tarkoittaa meille jatkuvaa kehitystyötä kaikilla palvelutarjontamme saroilla. Löydämme tien kokonaisedullisimpaan ja asiakasta parhaiten palvelevaan ratkaisuun.

SÄHKÖURAKOINTI YRITYKSILLE

Asennuksissa rakennetaan toimialastasi riippumatta parhaat sähköistykset, varmistaen mahdollisimman mutkattomat ja toimivat sähköjärjestelmät. Kun kyseessä ovat sähkötyöt yrityksille, tiedämme, että työtilaukseen on reagoitava ripeästi. Tuotannon katkot pyritään minimoimaan ja työn jatkuminen takaamaan.

Ammattilaiset asentavat, korjaavat ja huoltavat laajasti koko Lapin alueella, joten yrityksesi löytää helposti läheltään sähköalan ammattilaisen.

Esimerkiksi energiatehokkaat valaisuratkaisut teollisuuskiinteistöihin, julkisiin tiloihin ja toimistoihin onnistuvat kauttamme. Sähköautojen latausratkaisujen suunnittelu ja mitoitus onnistuvat vaatimusten mukaisesti.

SÄHKÖURAKOINTI TALOYHTIÖILLE

Toteutamme kustannustehokkaat sähkötyöt myös taloyhtiöille. Kauttamme saat kaikki tarvittavat sähkötyöt taloyhtiöllesi: asennukset, muutostyöt ja kunnossapidot. Niin pienet, arkiset työt onnistuvat siinä missä laajat linjasaneerauksetkin. Olipa kohteessasi kyse vuosihuoltokumppanista tai energiatehokkaan valaistuksen järjestelyistä, niin meiltä löydät ratkaisut. Kysy tarjousta myös sähköautojen latausasemista.

SÄHKÖURAKOINTI KOTITALOUKSILLE

Sähköasennukset yksityisille voivat pitää sisällään sekä suuret että pienet sähkötyöt, kuten pistorasioiden asennukset, valaisinten asennukset, ilmalämpöpumput, vanhojen järjestelmien päivittämiset nykyaikaan sekä muut sähköasennustyöt.

Tänä päivänä kodeista voi löytyä hyvinkin kehittyneitä ja moderneja järjestelmiä, joiden asennukset hoituvat meiltä huolettomasti. Kun sähköasennuksen tilaa ammattilaiselta, saa rahoilleen vastinetta ja varmasti sellaiset sähköistykset, jotka täyttävät mahdollisimman viihtyisän sekä taloudellisen asumisen edellytykset.

ABB-free@home muuttaa talosi tai asuntosi älykkääksi kodiksi. Järjestelmällä ohjaat valaistusta, lämmitystä, tilanneohjauksia, kaihtimia ja markiiseja sekä ovipuhelinta.

Jokapäiväisessä elämässä kohtaamme automaatiota sitä edes huomaamatta. Standardoitu KNX-järjestelmä yhdistää monia eri sovelluksia, kuten lämmityksen ja jäähdytyksen sekä valaistuksen ohjaukset yhteen älykkääseen ja energiatehokkaaseen automaatiojärjestelmään.