Ilmalämpöpumpun asennus ja huolto

Ilmalämpöpumppu kannattaa valita huolellisesti. Haluat saada ilmalämpöpumpustasi mahdollisimman paljon irti, mutta pienellä sähkönkulutuksella ja matalalla äänenvoimakkuudella.

Myös ulkonäöllä saattaa olla merkitystä, kun ilmalämpöpumppu on usein näkyvällä paikalla. Laadukas ilmalämpöpumppu kestää pidempääkin kulutusta eikä sitä tarvitse huoltaa niin usein. Saat meiltä seuraavanlaisia palveluja ilmalämpöpumpuille:

  • Ilmalämpöpumppu ulko- ja sisäpuolelle asuntoa
  • Ilmalämpöpumpun huolto
  • Suosituimmat valmistajat mm. Mitsubishi ja Toshiba.

Ilmalämpöpumppu Tornio sekä Meri-Lappi akselilla

Ilmalämpöpumppu asennettavissa sekä huollettavissa Tornion ja Meri-Lapin alueella. Autamme sinua valitsemaan sellaisen ilmalämpöpumpun, joka vastaa tarpeitasi. Ota yhteyttä ja tulemme käymään paikan päälle, sekä kerromme minkälainen ilmalämpöpumppu sopii parhaiten tiloihisi.

Mitsubishi ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu säästää talven lämmityskuluissa

Monissa nykyaikaisissa ilmalämpöpumpuissa on takkatoiminto, jonka avulla laite kierrättää esimerkiksi takkatulesta syntyvää lämpöistä ilmaa ympäri asuntoasi. Ilmalämpöpumppu voi olla talon ulkopuolella suljettuna ja sisäpuolella päällä, näin säästät mahdollisimman paljon sähkön sen käytössä.

Valitse ilmalämpöpumppu tilan mukaan

Ennen ilmalämpöpumpun hankkimista kannattaa pohtia asiantuntijan kanssa millainen laite kyseiseen tilaan sopii. Mikäli tila on selkeä ja yhdessä tasossa, laite ja sen optimaalinen paikka löytyy helposti.

Jos taas tila on sokkeloinen ja esim. kahdessa kerroksessa, kannattaa hankkia kaksi sisäyksikköä tai kaksi täysin erillistä järjestelmää. Molemmissa ratkaisuissa on puolensa ja juuri tässä on asiantuntijan tietotaito paikallaan.

Toshiba ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu rahoituksella

Ilmalämpöpumpun voit tilata myös rahoituksella. Tarjoamamme Elfin-rahoitus mahdollistaa ilmalämpöpumpun hankinnan ilman suurempia pääomia. Hanki siis ilmalämpöpumppu nyt, ja säästät jo tulevan talven sähkökulujen osalta.

Sähköurakoinnit ja asennukset Aavasaksan Sähköltä

Teemme ilmalämpöpumppujen lisäksi myös valokuituhitsausta, sähköurakointia sekä sähköautojen latauspaikkojen asennuksia Tornion sekä Meri-Lapin alueella.

Asennukset

Ilmalämpöpumppu Tornio sekä Meri-Lapin alue, sähköautojen latausasema, valokuidun asennus tai sähköurakoinnit.

Sähkötyöt

Sähköurakointia yrityksille, taloyhtiöille tai kotitalouksille Meri-Lapin alueella. Uudisrakentaminen onnistuu myös ja saat meiltä kokeneet sähköasentajat ja kohtuulliset kustannukset.

Konsultaatio

Olemme laajan osaajan joukko, joka osaa konsultoida sinua tarpeen vaatiessa oikeanlaisiin sähköprojekteihin, ilmalämpöpumppuihin, valokuituun tai sähköauton latauspaikkoihin.

Tietoa ilmalämpöpumpuista

Kilpailutatko ilmalämpöpumpun asennusta? Tässä usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

Kuinka paljon ilmalämpöpumppu voi säästää lämmityskustannuksissa?

Ilmalämpöpumppu voi säästää lämmityskustannuksissa jopa 30 – 50 %. Takkatoiminnon avulla ilmalämpöpumppu kierrättää asunnossa olevaa ilmaa tehokkaasti ympäriinsä.

Viilentääkö ilmalämpöpumppu asuntoa helteellä?

Moni ilmalämpöpumppu riittää itsekseen jo viilentämään suurempiakin asuntoja. Pienellä sähkökulutuksella sekä äänenvoimakkuudella voit viilentää kuumemmallakin kelillä koko asunnon.

Saako ilmalämpöpumpun rahoituksella?

Kauttamme on mahdollista saada Elfin-rahoituksella ilmalämpöpumppu sekä sen asentaminen. Voit hakea edullista Elfin-rahoitusta tämän sivun kautta.

Mistä tiedän mikä ilmalämpöpumppu sopii kotiini?

Osaava henkilökuntamme tulee paikan päälle kertomaan sinulle mikä laite tai laitteisto sopii parhaiten tarpeisiisi. Isompi ja moniosainen talo voi vaatia monta eri ilmalämpöpumppua. Missä ilmalämpöpumppu sijaitsee, voidaan samalla valita yhdessä sinun kanssa.

Miten paljon ilmalämpöpumppu maksaa?

Ilmalämpöpumppu maksaa asennettuna muutama tuhat euroa. Teemme ilmalämpöpumpun asennuksia Tornion lähialueilla Meri-Lapissa.