ILMALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS JA HUOLTO

Ilmalämpöpumpuksi kannattaa valita laadukas laite, josta saa omaan kohteeseen maksimaalisen tehon, näyttää tyylikkäältä ja joka toimii mahdollisimman hiljaisesti. Varaa meiltä Ilmalämpöpumppujen asennus ja huolto, näin varmistat mikä olisi paras ilmalämpöpumppu omiin tarpeisiisi. Laadukas ilmalämpöpumppu kestää kulutusta sekä laskee hintaa pitkäaikaisella toimintavarmuudellaan. Suosituimpia valmistajia on mm. Mitsubishi ja Toshiba, joiden malleja voit vilkaista valmistajien verkkosivuilta.

MILLAINEN ILMALÄMPÖPUMPPU

Ennen ilmalämpöpumpun hankkimista kannattaa pohtia asiantuntijan kanssa millainen laite tai laitteisto sopii kyseiseen tilaan. Jos tila on selkeää ja yhdessä tasossa, laite ja sen optimaalinen paikka löytynee helposti. Jos taas tila on sokkeloinen ja esim. kahdessa kerroksessa, kannattaa hankkia kaksi sisäyksikköä tai kaksi täysin erillistä järjestelmää. Molemmissa ratkaisuissa on puolensa ja juuri tässä on asiantuntijan tietotaito paikallaan.

ILMALÄMPÖPUMPUN HYÖDYT

Oikein asennetun ilmalämpöpumpun hyödyt ovat kiistattomat. Laite on hyvä peruslämmön tuottaja ja sen avulla voidaan pienentää normaaleja lämmityskustannuksia 30 – 50 %. Näin ollen se maksaa itsensä takaisin yllättävän nopeasti. Nykyaikainen ilmalämpöpumppu soveltuu vanhemmista malleista poiketen edullisesti myös viilennykseen, eli ”talven säästöjä” ei nykyään tuhlata kesän viilennykseen. Kauttamme on mahdollista saada rahoitus ilmalämpöpumpun asennusta varten. Osan asennustyöstä voit myös saada kotitalousvähennykseen.