Valokuituasennus sekä valokuidun hitsaukset varmalla otteella

Teemme valokuituverkon asennusta nopeasti sekä huolellisesti nykyaikaisella kalustolla ja varmalla hitaustekniikalla. Valokuidun asennus tehdään aina viimeisimpien säännösten mukaisesti. Toteutamme muun muassa seuraavia töitä:

  • Valokuitu asennus sekä hitsaus
  • Nykyaikaiset kalustot mm. Fujicura CT-30, Fujicura 60S ja Agilent E6000 Series Mini OTDR.

Nopein internetyhteys valokuidulla

Mikäli haluat nopeimman internetyhteyden mitä voi saada, täytyy silloin ottaa valokuitu käyttöön. Valokuitu on tällä hetkellä tekniikaltaan nopein tapa internetyhteydelle ja tulee olemaan sitä todennäköisesti vuosikymmeniä.

Valokuitu

Valokuitu on pitkäaikainen ratkaisu

Kotiin rakennettu valokuitukaapeli nostaa talosi arvoa alueen markkinoilla. Valokuitu on kaikista vaihtoehdoista pitkäkestoisin sekä ekologisin. Kaapeli tulee olemaan toiminnassa jopa kymmeniä vuosia ja internet toimii saumattomasti vuosienkin jälkeen.

Ammattitaitoiset valokuituasentajat

Ammattitaitoiset asentajamme tekevät työnsä huolellisesti ja varmasti. Käytämme nykyaikaisia tekniikoita hitsaukseen ja pidämme huolen hyvästä lopputuloksesta. Valokuidun hitsauksessa käytämme nykyaikaisia kalustoja, kuten Agilent E6000 Series Mini OTDR, Fujicura CT-30 sekä Fujicura 60S. Asentajamme sijaitsevat Tornion sekä Meri-Lapin alueella.

Valokuitujohtoja sähkökaapissa

Lisää luotettavuutta yhteyksiin

Valokuitu tarjoaa mahdollisuuden käyttää verkkoyhteyksiä, jotka eivät kuormitu tai katkeile. Yhteydet toimivat nopeasti molempiin suuntiin, mikä on tärkeää esimerkiksi etätyöskentelyssä sekä erilaisia pilvipalveluita käyttäville. Etätyöskentelyn tarve kasvaa jatkuvasti ja varmat yhteydet ovat tärkeitä.

Valokuituasennus Aavasaksan Sähköltä

Toimitamme valokuituasennuksien lisäksi myös ilmalämpöpumppujen asennusta, sähköurakointia sekä sähköautojen latauspaikkojen asentamista Tornion sekä Meri-Lapin alueella.

Asennukset

Valokuitu asennus Tornio sekä Meri-Lapin alue, ilmalämpöpumput, sähköautojen latausasema tai sähköurakoinnit.

Sähkötyöt

Sähköurakointia yrityksille, taloyhtiöille tai kotitalouksille Meri-Lapin alueella. Uudisrakentaminen onnistuu myös ja saat meiltä kokeneet sähköasentajat ja kohtuulliset kustannukset.

Konsultaatio

Olemme laajan osaajan joukko, joka osaa konsultoida sinua tarpeen vaatiessa oikeanlaisiin sähköprojekteihin, ilmalämpöpumppuihin, valokuituun tai sähköauton latauspaikkoihin.

Tietoa valokuidun asennuksesta

Kilpailutatko valokuidun asennusta kotiisi? Tässä usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

Mikä valokuitu on?

Valokuitu on lasista tai muovista vedetty kuitukaapeli, joka johtaa valoa. Valon avulla voidaan kuljettaa nopeasti suuria määriä tietoa. Valokuidun avulla saadaan nykypäivänä nopein ja varmin internetyhteys.

Miksi tarvitsen valokuidun?

Mikäli käytät internetyhteyttä, on valokuitu silloin nopein vaihtoehto internetin käyttöön. Mitä enemmän talossasi on netin käyttäjiä, sitä suurempi merkitys nopealla nettiyhteydellä on.

Miten nopea valokuitu on?

Tällä hetkellä valokuidun nopeutta ei rajoita itse valokuitu, vaan teknologia. Valokuidulla saat juuri niin nopean yhteyden kuin olet valmis maksamaan. Langattomilla verkoilla saat vain osan internetin nopeudesta.

Miten saan valokuidun kotiin?

Valokuitu pitää tulla erikseen asentamaan ja kaivamaan maan alle, paitsi jos talosi lähellä on jo valokuitu asennettuna. Ota meihin yhteyttä ja kerromme sinulle lisää valokuidun asentamiseen liittyvistä tekijöistä.

Mitä välineitä käytätte valokuidun asennukseen?

Kalustoomme kuuluvat mm. Fujicura CT-30, Fujicura 60S sekä Agilent E6000 Series Mini OTDR, joilla varmistamme laadukkaan työn jäljen.